کشاورزی


مصرف آمونیاک از کشاورزی تا صنعت غذا

بیشتر کشاورزان برای افزایش سطح نیتروژن در خاک و افزایش تولید محصول از گاز آمونیاک استفاده می کنند زیرا خاک زمین های کشاورزی توان تولید محصولات در طی فصول را ندارند و ملزم به استفاده از کود های شیمیایی می باشند. 
آمونیاک بدون آب حاوی 82 درصد نیتروژن و بیشترین کود در صنعت است که از نیتروژن زیادی برخوردار است و انتخاب یک کود شیمیایی مناسب برای تامین نیاز گیاهان مهمترین بخش در کشاورزی است.
82 درصد ازآمونیاک بی آب به عنوان کود استفاده می شود و با 13 درصد باقی مانده در بخش های شیمیایی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
آمونیاک ماده ای است غیر آلی و بی رنگ که این ماده به صورت مایع مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر برای تولید کود های نیتروژنه کاربرد دارد. این گاز در تولید مواد شیمیایی، صنایع غذایی، داروسازی و تولید کاغذ کاربرد های فراوانی دارد.
آمونیاک ماده یاولیه ساخت کود های شیمیایی کشاورزی است که برای تقویت خاک و رشد بهتر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. از کاربرد های دیگر آمونیاک برای دستگاه های برودتی و سردخانه های آمونیاکی است که در صنایع مختلف برای خنک سازی از آن استفاده می شود.

مصرف آمونیاک در صنایع غذایی (استفاده در ساخت کیک)

تولیدات کشاورزی و غذایی نیمی از انسان های روی زمین به این کود بستگی دارد. بی کربنات آمونیوم یا همان آمونیاک به دو صورت صنعتی و خوراکی موجود می باشد. در صنعت غذایی آمونیاک برای بهبود دهنده مواد مورد استفاده قرار می گیرد. این پودر سفید رنگ حلال آب است. وقتی به موادی مانند خمیر اضافه می شود شروع به تجزیه کرده و باعث پف شدن خمیر می شود. با افزایش دما حلالیت آمونیاک افزایش یافته و باعث آزاد شدن گاز آمونیاک می شود و گاز آمونیاک به طور کامل از مواد خارج شده و جدا می شود. این فرآیند اصطلاحا باعث ور آمدن خمیر و حالت اسفنجی بعد از پخت می شود.

صنایع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 76 = 81